Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς

Οι εγγραφές και επανεγγραφές στους παιδικούς σταθμούς, έχουν ξεκινήσει. Τα δικαιολογητικά είναι αναρτημένα έξω απο κάθε παιδικό σταθμό.
Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να κάνουν αίτηση με το πρόγραμμα της Ε.Ε.Τ.Α.Α., θα πρέπει να κάνουν πρώτα αίτηση στον σταθμό και τον Ιούλιο (περίπου), να κάνουν αίτηση και στην Ε.Ε.Τ.Α.Α.
Επίσης το πρόγραμμα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. καλύπτει και ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς.

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει, για ακόμη μια φορά, πρόβλημα με την τροφοδοσία των παιδιών μας. Είναι γνωστό σε όλους μας, ότι δεν υπάρχουν φρούτα στους παιδικούς σταθμούς.
Στη συνάντηση γονέων με την Διοίκηση των παιδικών σταθμών (έπειτα από πρωτοβουλία του κ. Βρεττού), την Τετάρτη 16 Μάιου, η προσωρινή διοίκηση του Συλλόγου, συζήτησε και αυτό το θέμα.
Η απάντηση που λάβαμε ήταν πως ενώ ο προμηθευτής είναι πληρωμένος, λόγω μεγάλου ανεξόφλητου ποσού της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, δεν προμηθεύει τους παιδικούς σταθμούς (ή μερικούς από αυτούς). Μας είπε πως το πρόβλημα θα λυθεί άμεσα.
Η προσωρινή διοίκηση του Συλλόγου, θα συνεχίσει να κάνει προσπάθειες για την επίλυση του προβλήματος σχετικά με την τροφοδοσία.
Επίσης μας διαβεβαίωσε πως το επόμενο σχολικό έτος, οι παιδικοί σταθμοί θα είναι κανονικά ανοιχτοί, χωρίς προβλήματα, αλλά το προσωπικό που θα τους πλαισιώνει, δεν έχει ξεκαθαριστεί από πού θα προέρχεται. Η δικιά μας πρόταση ήταν και είναι, η άμεση πρόσληψη προσωπικού για την πλήρη κάλυψη των αναγκών, του κάθε σταθμού.